Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ДТП на Тернопільщині: “Мерседес” перекинувся і згорів вщент (ФОТО)

Близько 01:40 до правоохоронців по лінії «102» звернувся місцевий житель, який повідомив що на мості в с.м.т.Скала-Подільська горить автомобіль.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та пожежники. Рятувальникам вдалося загасити полум’я, однак автомобіль згорів вщент.

Як з’ясувалося пізніше, четверо місцевих молодиків приїхали на автомобілі «MERCEDES Sprinter» відпочити на ставку і біля 1 ночі вирішили повернутися додому. Через те, що лише один неповнолітній хлопець у компанії не вживав у цей вечір спиртного, дорослі вирішили посадити саме його за кермо автомобіля.

Хлопчина, на маючи належних навиків у водінні автомобілем, проїжджаючи міст, не врахував попереджувальні знаки про ремонтні роботи які тут проводяться, виїхав на бетонні блоки, втратив керування та допустив перекидання автомобіля.

Як стверджують самі учасники даної пригоди, з автомобіля одразу ж почав йти дим і через кілька секунд він миттєво запалав. Хтозна чим би закінчився даний інцидент, якби хлопці вчасно не покинули салон автомобіля.

Травми отримав лише пасажир автомобіля «MERCEDES Sprinter», 1987 р.н., у вигляді втовченої рани правого колінного суглобу, який налякавшись спалаху автомобіля, впав на проїжджій частині, отримавши дані тілесні ушкодження.

Транспортний засіб поміщений на спеціальний майданчик Борщівського ВП Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області.

У Тернополі спіймали злодія, який обкрадав автомобілі без сигналізації

На Тернопільщині вперше кладуть на дороги специфічний асфальт