Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Алісі з Тернополя, в якої раптово виявили лейкоз, збирають гроші на лікування

Аліса з Тернополя найближчі півроку лікуватиметься від лейкозу. На неї чекає курс дуже важкої хіміотерапії, після чого встановлять план наступного лікування.

Дівчинка дуже талановита, займаєтьося хореографією та гімнастикою, надзвичайно гарно малює. Ймовірність одужання діток з такою хворобою високий, близько 75%.

— Дитині, яка в минулий понеділок півдня гралася у мене вдома іграшками моєї доці, поки її мама була на роботі, поставили діагноз «Гострий лейкоз». Ну не може такого бути. Кажуть, чужих дітей не буває. Та бувають. Будь-які діти, з якими ви особисто не знайомі, як і з їхніми батьками, коли зустрічаєте їх на вулиці чи на майданчику – вони ж абсолютно чужі. Але коли ці ж діти, але вже зовсім безволосі, у медичних масках на обличчі і на вас дивляться їхні очі – все, от тут межа стирається і серце зривається. Ймовірно, Аліса зовсім скоро теж перестане бути власницею свого розкішного довгого волосся, бо хіміотерапія зробить свою злу справу, — розповідає тернополянка Тетяна Семусь.

Дівчинці сім. Вона врівноважена, тиха, спокійна.

— Така доросла, коли малює свої дивні малюнки і така дитяча, коли годинами грається в іграшковий будиночок. Мама ростить сама їх двох разом із старшою сестрою. Те, що лікування обійдеться в суму не з однією парою нулів зрозуміло вже зараз. І часу чекати на диво нема, — додає вона.

Мама – Юхимець Гаяна Ігорівна, картка Приватбанку 5168 7572 8398 6380

Джерело: “Доба”.

На Тернопільщині водій на мотоциклі Mustang в’їхав у автомобіль Skoda Octavia (ФОТО)

Смерть на дорозі: на Тернопільщині розбився батько трьох дітей (ФОТО)