Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через вірус «Petya А» тернополянка «застрягла» в Ірландії

Через вірусну атаку, яка паралізувала значну частину українських компаній, тернополянка не змогла потрапити на свій рейс з Ірландії до київського аеропорту «Бориспіль».

Як відомо, компанія Міжнародних авіаліній України (МАУ) також постраждала від кібератаки. Не працює через це й аеропорт «Бориспіль». Саме тому довелося скасувати всі рейси, які прилітали до Києва.

Так, у тернополянки Ольги Лесик та у її чоловіка були квитки на рейс з Ірландії до київського аеропорту «Бориспіль» на вечір 29 червня. Утім, через те, що системи постраждали від небезпечного вірусу, рейси довелося скасувати. Коли відновлять роботу аеропорту, – наразі невідомо. Проте працівники запевняють, що роблять для цього усе можливе.

– Дуже прикро, що не вдалося потрапити додому якомога швидше, – каже Ольга. – Ми дуже довго чекали цієї поїздки й готувалися до цього дня, адже були вдома ще на Різдво, тому дуже скучили за рідними та близькими. Сподіваємося, що найближчим часом аеропорту все ж вдасться відновити роботу й ми відразу першим рейсом вилетимо до України.

Нагадаємо, Україна вже четвертий день намагається подолати вірусну атаку, але поки що шляхів вирішення проблеми немає.

У Тернополі пройдуть змагання з вилову риби на фідер

На Тернопільщині лише п’ять випускників на ЗНО отримали 200 балів