Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У юних футболістів з Тернополя історична перемога

Дві юнацьких команди з Тернополя у вікових категоріях U-15 та U-17 вийшли у «Фінал чотирьох» дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Радістю від успіху у Facebook поділився комунальний заклад Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту:

«10.06.2017 року – визначна дата для Тернопільського Дитячо-Юнацького футболу!!!. Це дата коли дві вікові (2000 та 2002 років народження) групи КЗ Дитячо- юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту вийшли у фінальну частину цих славетних змагань!!! За все існування школи, а це понад вісімнадцять років, лише одного разу команда 1997 року народження приймала участь у фіналі ДЮФЛ України! А сьогодні наші вихованці, отримавши перемогу на виїзді у м. Ковель з рахунком 2:1 (U-15 тренери Джуглей В.В та Курдупель Р.М.), та команда старшої вікової групи U-17 тренери Яблонський А.Е та Бучинський Б.А з рахунком 9:0 перемогли однолітків з міста Бережани, здобули путівки у фінальну частину змагань, які пройдуть у м. Дніпропетровську!!! Пройшовши довгу та тернисту дорогу наші спортсмени поміж 92 команд зі всіх куточків України стануть в числі чотирьох кращих команд Нашої неньки України!!!».
Фінальні змагання в обох категоріях відбудуться 18-21 червня у Дніпрі. У півфіналі U-15 тернополяни зустрінуться з ДЮФК “Атлетик” м. Одеса, а в категорії U-17 з «Колосом» з Ковалівки.

Неподалік Тернополя ще одне ДТП. Юнака госпіталізовано

Жителька Хмельниччини продавала віртуальне паливо жителям Тернопільщини