Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі 122 пари одружились “за добу”

122 пари в Тернополі скористались послугою “Шлюб за добу”. Нагадаємо, що сервіс діє у місті із середини лютого. В середньому за спрощеною процедурою одружувалось по 9 пар в тиждень.

Послуга дає змогу зареєструвати шлюб не чекаючи 30 днів. Варто відзначити, що реєстрація «Шлюбу за добу» у Тернополі є дешевшою, ніж у інших областях, тому цією послугою у нашому місті зможуть скористатися усі бажаючі, не за лежно від місця проживання. Для бійців АТО послуга є безкоштовною.

– Ми одна з небагатьох областей, яка зробила пільгу для учасників бойових дій. У нас послуга вартує 1700 гривень в будні дні і 2000 у вихідні, то для учасників бойових дій ця послуга є безоплатна. І цією послугою серед учасників бойових дій скористалось близько 20-ти молодих пар, – коментує начальник Головного територіального управління юстиції Едуард Кольцов.

Це ще один проект, який міська рада реалізовує спільно з Міністерством юстиції. Першим проектом була видача свідоцтва про народження дітей у пологових будинках, пише “0352”.

Пристрасні танці тернополян “підірвали” мережу (ФОТО)

На Тернопільщині фіксують спалах небезпечної інфекційної хвороби