Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі шукають охочих допомогти сиротам

Соціальну акцію організували журналісти видання «RIA плюс». Усі охочі можуть зробити подарунок для дітей, які живуть у дитячих будинках.

Проект орієнтований на те, аби створити свято для школярів, які позбавлені батьківського спілкування.

“Аби прощання зі школою, а відтак, і з дитячим будинком залишилося в пам’яті дітей приємним спогадом, ми вирішили допомогти зробити їм перший крок у самостійне життя. Варто відвідати Фестиваль “Файне місто” На офіційній сторінці fashion-проект “VIPускники” вказана головна ціль такої ініціативи – створити свято і показати, що мрії здійснюються, що все можливо, що хороших людей навколо дуже багато, що варто вірити і робити цей світ кращим.

Редакція газети «RIA плюс» не ставить на меті вдягнути тернопільських випускників, як це намагаються зробити координатори проекту.

Ми закликаємо всіх підприємців, меценатів, політиків, громадських діячів, та і, зрештою, небайдужих тернополян приготувати подарунки для випускників дитячих будинків. Це може бути будь-яка річ, яка згодом може допомогти в побуті чи житті хлопців і дівчат. Результатом нашої роботи буде особисте вручення подарунків випускникам. Дату, час та місце озвучимо згодом. Ті благодійники, котрі не зможуть особисто вручити подарунки, можуть їх передати нам у редакцію. Будемо раді кожному, хто готовий проявити співчуття і турботу до життя дітей, які опинилися не в дуже сприятливих життєвих обставинах.

ДОВІДКА З усіма питаннями щодо проекту можна звертатися за телефоном: 097-445-82-67, або 43-00-50 (Наталія). Адреса редакції: вул. Дубовецька, 1б”, – ідеться у повідомленні.

Ще одного тернопільського суддю відправили у відставку

На Тернопільщині через алкоголь потонув чоловік