Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водій автомобіля БМВ попав на 10 тисяч гривень штрафу

Цієї ночі, 7 червня, патрульні поліцейські затримали двох водіїв, які кермували автомобілями в стані алкогольного сп’яніння.

Зокрема, опівночі, на вул. Бродівська, інспектори помітили мікроавтобус «Renault Trafic», водія якого перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Утім, після зупинки 42-річний кермувальник від проходження огляду на вміст алкоголю в крові відмовився. До того ж у нього не виявилося посвідчення водія.

Таким чином, патрульні склали на порушника протокол за ч.1 ст.130 КУпАП та винесли постанову за ч.2 ст. 126 КУпАП. Транспортний засіб залишився на місці зупинки.

Також близько другої години ночі на вул. Будного інспектори зупинили 36-річного водія, який кермував автомобілем «BMW 530». З’ясувалося, що водій перебуває за кермом напідпитку.

Результат проходження тесту на вміст алкоголю в крові – 1.07% проміле. На водія складено протокол за ч.1 ст.130 КупАП та винесено постанову за ч.2 ст. 122 КУпАП. У нього також вилучили посвідчення водія, а транспортний засіб забрав інший водій.

Нагадаємо, штраф за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння становить близько 10 тисяч гривень.

Жахлива історія: на Тернопільщині дівчина пішла на дискотеку і пропала. Пізніше її знайшли повішеною на черешні

Тернопільський кікбоксер здобув “золото” Кубка світу