Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільським “бомжам” сподобався новий міст. Тепер вони там ночують (ФОТО)

Відколи на мості облаштували накриття сходового маршу, комунальникам доводиться кожного дня прибирати за безхатчанками, які там сплять, їдять та ходять у туалет.

Щоб уникнути скупчення підозрілих осіб у цій частині моста, тут постійно патрулюють поліцейські. Особливу увагу патрульні приділяють переходу у нічну частину доби.

– Прохід через міст був відкритий лише кілька днів, а його вже почали  засмічувати, – кажуть в управлінні ЖКГ. – Це ж робиться для самих тернополян, тому неохайність та вандалізм – це, в першу чергу, неповага до себе.

Наразі прохід через міст перекритий на кілька днів, оскільки сходи вкрили спеціально бітумною фарбою червоного кольору.

Нагадаємо, накриття зробили зі спеціального антивандального пластику, який має витримувати перепади температур та опади і, приміром, град. Вона призначена для захисту бетону, з якого виготовлені сходи, та для того, щоб вони були неслизькими. А червоний колір допоможе людям під час пересування сходами бути більш зібраними та уважними, кажуть комунальники.

Щоправда не всі тернополяни оцінили таке кардинальне перевтілення мосту, на який мають виділити 1,5 мільйона гривень.  У соцмережах тунель вже прозвали “хробаком” та “кишкою”, пише “20 хвилин”.

Допоможіть двірнику з Тернополя, який сам виховує доньку

Трагедія в Бережанах: від падіння балкону постраждало двоє осіб