Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка хотіла допомогти знайомому і втратила 3000 грн

Три тисячі гривень втратила жителька обласного центру, намагаючись допомогти знайомому. Інформацію про те, що чоловік потребує допомоги жінка отримала від невідомого по телефону. 

59-річна мешканка обласного центру звернулася до поліцейських Тернопільського відділу поліції із заявою про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її грошима. Сума втраченого – три тисячі гривень.

Як пояснила заявниця, напередодні вона отримала повідомлення про те, що в лікарню потрапив її знайомий. Чоловік, який сповістив їй цю новину, наполягав, аби жінка терміново переслала на вказаний ним номер рахунку кошти. Спантеличена, вона навіть не зателефонувала тому, кому начебто потрібна була допомога. Лише згодом довідалася – гроші стали власністю шахрая, бо зі знайомим все гаразд.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 190 ККУ. Тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи шахрая.

Поліцейські закликають краян не довіряти інформації, отриманій від невідомих осіб, особливо, якщо при цьому вимагаються кошти.

У Тернополі з’явився червоний міст (ФОТО)

На Тернопільщині вагітна жінка потрапила у ДТП