Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Понад мільйон українців вже висловилися проти продажу землі

По всій території України понад 1 мільйон 300 тисяч людей поставили свої підписи проти продажу землі сільськогосподарського призначення.

В тому числі й близько 120 тисяч киян висловилися проти продажу землі сільськогосподарського призначення.

Про це повідомив лідер столичної «Батьківщини» Володимир Бондаренко.

«Показово, що доля землі цікавить не тільки селян. Навіть міські мешканці охоче підписуються на підтримку земельного референдуму. Українці розуміють, наскільки важливо сьогодні захистити чорноземи від розкрадання», – зауважив Володимир Бондаренко.

Володимир Бондаренко також закликав усіх свідомих громадян долучитися до всенародного руху на захист землі.

Політик розповів, що ініціативні групи «Батьківщини» збирають підписи громадян, ставлячи їм таке запитання: «Чи підтримуєте Ви заборону продажу земель сільськогосподарського призначення?»

Кияни можуть поставити свій підпис у будь-якому із 60-ти партійних наметів, що встановлені в усіх районах столиці.

Щоденно кількість тих, хто підтримав всеукраїнську акцію «Батьківщини» зростає.

Загалом, по всій території України понад 1 мільйон 300 тисяч людей уже підтримало продовження мораторію на продаж сільськогосподарської земля.

Активно до всенародного руху на захист землі долучилися й мешканці Тернопільщини. За останніми даними, у Тернопільській області проти продажу землі висловилися уже майже 120 тисяч осіб. Наразі продовжується збір підписів в усіх районах нашого краю.

Окрім цього 10 районних і 6 міських рад на Тернопільщині уже висловилися за підтримку проведення референдуму з приводу доцільності продажу земель сільськогосподарського призначення.

Як вже повідомлялося, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко наголосила: продавати землю під час війни та хаосу – це злочин перед народом, адже земля – це єдиний ресурс, який дозволить Україні стати на ноги.

Нагадаємо, «Батьківщина» спільно з Асоціацією фермерів та землевласників  збирає підписи проти продажу землі.

Окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону проводити референдум проти продажу сільськогосподарської землі.

 

 

Пожежу на хлібзаводі загасили за 54 хвилини!

Гройсман виконав обіцянку, яку дав на Тернопільщині