Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Наталія Гуда: “Любомир Гузар залишив у спадок свою мудрість, у ній він продовжує жити для нас”

Україна попрощалась з духовним батьком народу — Любомиром Гузаром. Він, попри поважний вік, був духовним титаном для української нації, вважає дружина мецената та підприємця, засновника благодійного фонду «Твори добро», керівника будівельної компанії «Креатор Буд» Ігора Гуди – Наталія.

— Коли Любомира Гузара питали про його прагнення, він говорив, що найбільше хоче бути Людиною, а також, щоби інші прагнули бути Людьми. У цих словах — весь Блаженніший.

Він подарував нам багато мудрості, давав дороговкази, підказки, настанови. Його слова завжди були маяками у найскладніші часи. На усіх роздоріжжях ми часто шукаємо орієнтири, велика заслуга Любомира Гузара в тому, що він і був цим орієнтиром.

Чимало складних часів випало на долю УГКЦ, але Гузар ніколи не здавався. Він був зі своїм народом у важкі моменти, підтримував на Майдані. «Не бійтеся», казав він і вселяв надію у серця українців, які були у повній непевності, — зазначає Наталія Гуда.

У мудрості та правдивості слів Блаженнішого, каже Наталія Гуда, ніхто не мав і не матиме сумнівів.

— Любомир Гузар попрощався з нами й своїм земним життям, але він не покинув нас. Він продовжує жити у тому спадку, який залишив українцям на багато віків. Його мудрість вічна, — додає Наталія Гуда.

Родина Ігора та Наталії Гуди не сумніваються у правильності слів Блаженнішого і підтверджують добрими прикладами соціально-відповідального служіння: вони допомагають здійснювати соціальні проекти, допомагають лікарням, бійцям АТО, геріатричним будинкам, допомагають місту. Родина Ігора та Наталії Гуди заснували благодійний фонд «Твори добро», який співпрацює з Тернопільсько-Зборівською архиєпархією. Саме завдяки фонду на Тернопільщині наприкінці лютого перебував Нерукотворний образ Христа, який об’єднав сотні тисяч християн, незалежно від конфесій.

 

 

 

Тернопільські підприємці мають ще 10 днів аби написати “відмову”

Політична несподіванка: “Опозиційний блок” виступає за вступ України в НАТО