Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нардеп з Тернополя приєднався до голодування під стінами Адміністрації Президента

Тарас Пастух приєднався до голодування

Член фракції «Самопомочі» у Верховній раді тернополянин Тарас Пастух приєднався до акції голодування, яку вчора оголосив лідер фракції Олег Березюк.

Тарас Пастух приєднався до голодування

Свій вчинок народний депутат пояснив у Facebook:

«Рік часу з екранів телеканалів уся країна чула як нібито усіх державні органи допомагають Льовову, і який Львів безпорадний. В той же час усі зусилля державного апарату були спрямовані на те, щоб не випустити жодного автомобіля з міста.
Вчора Олег Березюк для того, щоб привернути увагу всієї країни до боротьби Львів’ян за право жити гідними людьми розпочав акцію голодування під Адміністрацією президента. Сьогодні до нього приєдналася заступник голови Верховної ради України Оксана Сироїд.
Ця проблема може бути знята лише однією людиною в державі. Але якщо він забув долю своїх попередників, то наше завдання допомогти йому прийняти це рішення. Настав час львів’янам нагадати свою силу. А нам сусідам Львова та іншим містам допомогти в цій боротьбі. Тому, в знак підтримки своїх друзів-львів’ян приєднуюсь до акції і також оголошую голодування», – пише Тарас Пастух.

Відкликання трьох депутатів Тернопільської міськради може зайняти багато часу

Трагедія на вулиці Лесі Українки: під колесами автомобіля загинула дитина