Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Допоможіть двірнику з Тернополя, який сам виховує доньку

Чоловік опинився у непростій життєвій ситуації: сам виховує 10-річну донечку, та найгірше — має серйозні проблеми зі здоров’ям.

Із 2001 року перебуває на диспансерному обліку в лікаря-психіатра амбулаторно-поліклінічного відділення Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні, — пише “Нова Тернопільська“.— Стреси через розлучення вдарили по моєму здоров’ю, для відновлення потрібні лікування і тривала реабілітація, — каже Олег.

— Дружина покинула мене, коли донечці було два роки. Суд позбавив її батьківських прав, нині у неї інша сім’я. Усі обов’язки з виховання нашої дитини лягли на мої плечі. Дуже багато допомагають мої батьки, без них я би взагалі не впорався. Раніше працював охоронцем у магазині «Сільпо», нині — двірником у приватному помешканні.

Стараюся забезпечувати доньку всім необхідним, аліментів від дружини не отримую. Недуга дошкуляє мені вже багато років, нещодавно мені порекомендували приватну клініку, де зможуть допомогти. Я розпочав лікування і відчуваю суттєве полегшення, проте на подальше відновлення здоров’я мені не вистачає коштів, тому вперше в житті звертаюся до людей доброї волі за підтримкою. Нехай вас ніколи не спіткає горе, а поруч завжди буде любляча родина!Номер картки  Олега Бігуняка  у «ПриватБанку»: 5168742601606845.

У Тернопіль приїде “антигламурний” співак

Тернопільським “бомжам” сподобався новий міст. Тепер вони там ночують (ФОТО)