Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Два штрафи й порушення ПДР – результат водіння п’яним тернополянином

Біля залізничного вокзалу у Тернополі патрульні поліцейські зупинили водія автомобіля BMW 318, у якого при перевірці виявилося багато порушень.

Мало того, що водій на перехресті вулиць Руська – Б. Хмельницького порушив правила дорожнього руху, він ще й перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння і в нього було відсутнє посвідчення водія.

Так, патрульні запропонували порушникові пройти тест на вміст алкоголю в крові на місці, на що він погодився. Результат виявився позитивним – 1,34% проміле алкоголю. Утім, водій з таким результатом був не згідний і виявив бажання проїхати до обласного наркодиспансеру. Там результат підтвердився, хоча становив трохи менше проміле алкоголю в крові, а саме 0,99%, у зв’язку з тим, що пройшов певний період часу.

На порушника інспектори порядку склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП, винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП. Те, що водій не мав відповідного посвідчення для керування транспортним засобом тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що дорівнює сумі 425 грн. Крім того, за стан алкогольного сп’яніння йому «світить» штраф у розмірі 10 200 грн.

На Тернопільщині фіксують спалах небезпечної інфекційної хвороби

Тернополяни розповіли, куди поїдуть без віз