Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гройсман виконав обіцянку, яку дав на Тернопільщині

Менше двох тижнів вистачило Прем’єр-Міністру України, щоб підтвердити свої слова щодо додаткового виділення коштів на масштабну реконструкцію дороги Львів –Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса – Миколаїв.

данні Кабінету Міністрів 14 червня ухвалено рішення про звернення до Верховної Ради додатково виділити 2,5 мільярди гривень на роботи на цій автомагістралі.
“Тоді я сказав, що внесу пропозицію, щоб зробити капітальну реконструкцію дороги Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса – Миколаїв. За цей час ми з Міністерством фінансів знайшли додаткові 2,5 млрд ресурсу. Ми будемо готувати зміни до бюджету і будемо пропонувати Парламенту ухвалити це рішення, підтримати ці 2,5 млрд. Це дасть можливість у цьому році дуже інтенсивно робити цю дорогу, яка є дуже важливою”, – наголосив Володимир Гройсман, зауваживши, що дорога, що знаходиться у жахливому стані, є магістраллю національного значення, що з’єднує західний кордон країни з портами та якою щоденно користуються мільйони громадян.

Понад мільйон українців вже висловилися проти продажу землі

«Чорна середа» у передмісті Тернополя: зухвале пограбування і аварія