Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В аварії Барни з’явилася нова обставина

Незважаючи на бадьорі коментарі у ЗМІ за наслідками ДТП у політика діагностовано перелом кісток черепа та пошкоджено обличчя.

Лікарі запевняють, що загрози життю немає, однак наполягають на хірургічному втручанні. Про це повідомляє інтернет-видання “Главком”.

До честі політика він визнав свою провину у проведенні невдалого маневру, який призвів до зіткнення з травмвєм. «Можливо неуважний був, втомленість, з самого ранку по селах ганяв і не встиг на поїзд. Слава Богу, що ніхто не постраждав, крім мене, і дякую перехожим, хто надав першу медичну допомогу», – сказав Барна ТСН.
Обставини аварії нині з’ясовують правоохоронці. Поліція м.Києва відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП з участю народного депутата Олега Барни за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху”. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.
Враховуючи те, що потерпілих не має, народний депутат, ймовірно, відбудеться штрафом та відшкодуванням трамвайному депо за заподіяні збитки.

На тернопільському ринку ціни на персики й абрикоси “золоті” (ФОТО)

Що знаходиться під обласною прокуратурою? Подробиці відкриття тернопільських істориків