Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відомий клієнт тернопільського бару “Сіті” отримав парафію у Кам’янці-Подільському

Тернопільський єпископ Мстислав Гук  призначений настоятелем Богоявленського храму міста Кам’янець-Подільський, що у Хмельницькій області.

У Києві 8 червня у Патріархії Української Автокефальної Православної Церкви відбулось чергове засідання Архиєрейського Собору та Патріаршої Ради.

Про це повідомляє РІСУ з посиланням на прес-службу Патріархії УАПЦ.

Учасники Собору вирішили залишити Предстоятеля УАПЦ Макарія (Малетича) керуючим Хмельницькою єпархією, а архиєпископа Мстислава (Гука) призначити настоятелем Богоявленського храму м. Кам’янець-Подільський.

Нагадаємо, що архиєпископ Мстислав восени 2016 році «прославився» у тернопільському барі “Сіті”. Відеокамера зафіксувала, як він бере участь у бійці та запальних танцях з дівчатами.

За ці діяння Архиєрейський Собор відправив владику-танцюриста на покаяння у монастир. Коли ж виявилося, що архиєпископ перебуває у своїй квартирі у Тернополі, а не в обителі, виник черговий скандал.

6 грудня 2016 року архиєпископа Мстислава вивели з числа архиєреїв УАПЦ. Та вже у 2017-му його вирішили призначити керуючим Хмельницькою єпархією УАПЦ. Однак Хмельницьке духовенство не прийняло його.

Владика Мстислав, до слова, вже служив на Пасху у Кам’янці-Подільському. Також мав служіння на Дніпропетровщині.

 

У Тернополі почали ремонтувати дорогу біля відомого магазину

Житель Тернопільщини застрелив чоловіка, який ходив по полю з металошукачем