Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ціни на молоду картоплю в Тернополі вже не «кусаються»

На тернопільському ринку подешевшали овочі. Власне, традиційно у червні розпочинається огірково-помідорово-картопляний сезон.

Цих овочів на як на ринку, так і в овочевих ятках дуже багато. Зокрема, найбільше тернополяни купують молоду картоплю, ціни на яку тепер стали доступніші. Адже, якщо раніше кілограм картоплі коштував 30 гривень і більше, то тепер за кілограм гарної картопельки доведеться заплатити вдвічі менше – 16 гривень. Якщо картопля дрібненька, то її можна купити й дешевше.

Огірки, капуста, кабачки – також доступні за цінами. Так, кілограм, до речі, абсолютно безкалорійних огірків (на замітку тим, хто уже на дієті або тільки зібрався худнути) коштує в середньому 9-11 гривень. Капуста й кабачки на пару гривень дорожчі – 14 та 17 гривень відповідно. А от помідори досі дорогі. В середньому за кілограм помідорів доведеться заплатити 25-30 гривень. До речі, найдешевші фрути і овочі в Тернополі на новому овочевому ринку.

Недорога також зелень – кріп, цибуля та петрушка. Але досі в ціні залишається перець. Так, кілограм зеленого перцю коштує від 40 гривень.

 

У справі щодо вбивства громадського активіста «випливають» нові деталі (ФОТО)

Пожежу на хлібзаводі загасили за 54 хвилини!