Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кілька порад для тернополян, як придбати авіаквитки найдешевше

У зв’язку із тим, що 11 червня цього року, Україна отримала безвізовий режим з країнами «шенген-зони» та країнами Європейського Союзу, тема подорожей за кордон стає все більш актуальною.

До того ж зараз літо – період відпусток, тому, щоб не гаяти своїх довгоочікуваних вихідних у душному місті, «Галас» підготував для тернополян та жителів нашої області кілька порад, які допоможуть придбати квитки на літак дешевше.

Зокрема, як це вже всім давно відомо, чим ближче до дати вильоту, тим дорожчі квитки. Саме тому найкращий період для бронювання – 25-15 тижні до дати вильоту. Що цікаво статистика вражаюча, адже чим далі до вильоту, то вартість квитків зростає не суттєво, а от чим ближче до омріяної дати, то й суми вищі. Так, наприклад, за вісім днів до вильоту доведеться переплатити за квиток на 75% більше, а за один день до вильоту, то сума стає просто космічною і збільшується практично на 300%.

Водночас, дуже важливо вибрати «правильні» дні для вильоту. Таким днем у деяких авіакомпаніях є четвер, а тоді вже вівторок та п’ятниця. Найдорожче літати на вихідні – у суботу та неділю, тому якщо хочете заощадити, краще поїздку дещо «посунути».

При цьому, ще одним важливим аспектом є те, що потрібно уважно при бронюванні авіаквитка заповняти всі дані про себе, адже якщо не встигнете виправити помилку протягом однієї доби, то в аеропорту це буде коштувати дуже дорого – близько 160 євро. Після протермінування онлайн – 110 євро.

Також, щоб заощадити, краще бронювати авіаквитки онлайн, адже тоді бронювання безкоштовне. В аеропорту така послуга коштує не мало – 45 євро.

Таким чином, «озброївшись» нашими порадами – і у веселу та гарну мандрівку.

Чим для аграрної Тернопільщини загрожує заборона продавати «домашнє» молоко?

У Тернополі знову скликають виборчком