Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відкликання трьох депутатів Тернопільської міськради може зайняти багато часу

Відкликання трьох депутатів Тернопільської міської ради з фракції «Свобода» може бути довготривалим процесом. Вже на першому засіданні ТВК не було зареєстровано потрібної кількості членів комісії для кворуму.

Як пояснив голова фракції ВО «Батьківщина» у Тернопільській міській раді Андрій Артимович, до складу комісії входять представники різних партій, в тому числі тих, хто не має представництва у міській раді.

– Склад комісії був затверджений напередодні минулих виборів і залишається сталим аж до наступних виборів, – каже Андрій Артимович. – До мене телефонував керівник ТВК й інформував про те, що відбудеться засідання комісії. Утім, це було лише з інформаційною метою, щоб ми, як депутати міської ради, знали про те, що відбувається, адже це всіх стосується у певній мірі. Хоча й на ці процеси ми не впливаємо. Власне, чому не зібрався кворум на першому засіданні комісії, це питання, які переплітаються з політикою і потрібно розуміти, що тут є певні інтереси. Така моя особиста думка.

Нагадаємо, на 18 червня було призначене засідання Тернопільської міської виборчої комісії. Однак через відсутність кворуму засідання так і не розпочалося. Голова комісії Віктор Дрозда повідомив, що присутні 5 з 18 членів виборчкому. Друге засідання було призначено на сьогодні, 20 червня.

У скільки батькам обійдеться випускний-2017 у Тернополі?

Нардеп з Тернополя приєднався до голодування під стінами Адміністрації Президента