Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 200 дітей шукатимуть прапор УПА

19-21 травня у Теребовлі відбуватиметься обласна теренова гра для дітей та молоді «Легенда УПА».

«Це щорічна теренова гра, на яку з’їжджаються школярі зі всієї області.  Цьогоріч участь у грі візьмуть більше 200 учнів 9-11 класів з усіх районів області. Проведення таких заходів дуже актуальне сьогодні, адже  теренова гра є своєрідним стартом для моральної, фізичної та розумової підготовки молоді до виконання нею військового обов’язку перед Українською державою в Збройних Силах та інших силових структурах України.

Традиційно гру організовує відділ сім’ї та молоді облдержадміністрації спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації та  Тернопільським обласним осередком ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», – зазначив начальник відділу сім`ї і молоді облдержадміністрації Ігор Чорний.

Як повідомив Ігор Чорний, учасники гри змагатимуться у таких видах: пейнтбол; туристична техніка – «Командна смуга перешкод»; теренова гра – тактична гра з елементами орієнтування на місцевості (пошуки прапора УПА); інтелектуальний змаг – інтелектуальна гра між командами (відповіді на запитання з лімітованим часом); ватра знайомств – творче представлення своєї команди; кращий рій табору – визначається кращий рій (команда) та ройовий за підсумками проведення гри.

У понеділок в Тернополі не буде світла на великій вулиці

Через ремонт доріг тролейбуси у Тернополі їздитимуть зовсім за іншими маршрутами