Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Володимир Гройсман проінспектував, як ремонтують дороги на Тернопільщині (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Перебуваючи з робочим візитом на Тернопільщині, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оглянув ремонт дороги державного значення М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. Робоча поїздка прем’єра до нашої області відбулася у вівторок, 30 травня.

Разом з прем’єром оглянули дорогу голова Тернопільської ОДА Степан Барна, міський голова Тернополя Сергій Надал, а також керівництво Збаразького району.

Як відомо, протяжність дороги Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече в Тернопільській області складає 80,6 км. В 2015-16 роках було відремонтовано 7,91 км. автодороги, у 2017-ому заплановано відремонтувати 12,1км. Наразі на даній ділянці дороги триває поточний середній ремонт. На об’єкті задіяно – 33 одиниці техніки, щоденно працюють понад 60 робітників. Термін завершення робіт – вересень 2017 року. Загалом ж для повного завершення поточного середнього ремонту автомобільної дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече необхідно 450 млн. гривень.

Нагадаємо, сьогодні, 30 травня, Володимир Гройсман здійснив робочий візит до трьох областей – Волинської, Львівської та Тернопільської. Під час робочого візиту він наголосив, що такими темпами, якими розпочали ремонт доріг тепер, уже за п’ять років Україна буде мати зовсім іншу якість доріг.

На ставі у Тернополі курсуватиме лише один теплохід (ФОТО)

У Тернополі водій їхав на автомобілі без лобового скла (ФОТО)