Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зібралася чеська поліція

Тернополян заінтригував візит чеських “копів” у наше місто. За інформацією місцевих правоохоронців, іноземні спеціалісти приїхали обмінюватись досвідом.

Говорили не лише про позитив

Круглий стіл на тему взаємодії громадськості та поліції відбувся в Головному управлінні Нацполіції краю. Чеські поліцейські ділилися своїм професійним досвідом з тернопільськими колегами.

Першим із гостей слово взяв Петр Пойман, представник Празького інститутубезпекових досліджень Чехії. Він розповів про діяльність відомства, та проспівпрацю з українськими партнерами.

– Наша спільна мета –  ділитися досвідом співпраці владних структур із поліцією в цілому. Важливим є  питання безпеки, робота в регіонах. Для дієвої праці нам варто поділитися як успішним так поганим досвідом, – зазначив чеський експерт.

\ Питання щодо торгівлі людьми обговорили представник міжнародної організації «Ла Страда» Маркета Гронкова та керівник відділу протидії торгівлі людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк. Гостя розповіла про їх основну діяльність та наголосила на важливості співпраці поліції з громадськими організаціями у цьому напрямку. Водночас тернопільські правоохоронці навели результати такої співпраці, адже вже протягом декількох років правоохоронці співпрацюють з тернопільською громадською організацією «Відродження нації». Обговорили гості і роботу працівників ювенальної превенції зокрема щодо протидії дитячого насильства.

 

Обидві «Ниви» здобули перемоги в аматорській лізі

Тернополянин припаркував на газоні своє авто у “вишиванці” (ФОТО)