Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі поблизу парку підрізали іноземця

Нанесення легких тілесних ушкоджень задокументували працівники Тернопільського відділу поліції. Чоловіка у Тернополі підрізав знайомий.

Повідомлення про пацієнта з різаною раною живота надійшло до поліцейських 14 травня від чергового лікаря лікарні швидкої допомоги. Правоохоронці виїхали на місце події для з’ясування усіх обставин.

Як повідомив поліцейським сам потерпілий, 33-річний громадянин Республіки Молдова, близько 17 години поблизу парку «Здоров’я» він зустрів знайомого тернополянина. Під час розмови у них виник словесний конфлікт і, аби довести свою правоту, мешканець обласного центру витяг з кишені ножа та кинувся на опонента. На щастя поранення виявилося неглибоким, а нападник одразу втік з місця злочину. Хтось з  перехожих викликав швидку. Медики доправили потерпілого до лікарні та надали необхідну допомогу.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження згідно статті 125 ККУ. Працівники поліції встановлюють місце перебування підозрюваного у вчинені даного злочину. Слідство триває, повідомляють у відділі комунікації Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Тренер Ігор Яворський очолив команду з аматорської ліги

Депутат Тернопільської облради задекларував частину їдальні і два човни