Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі назвали небезпечні ділянки доріг, де найчастіше трапляється ДТП

Так, ділянки дороги, де стається більше трьох аварій вважаються найбільш небезпечними і мають назву «місце концентрації дорожньо-транспортних пригод».

Про це 16 травня під час прес-конференції в ГУНП у Тернопільській області зазначив керівник відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Тернопільській області Володимир Зігрій.

Зокрема, за його словами, у Тернополі визначено вісім таких ділянок. Це дамба Тернопільського ставу; перехрестя вулиць Протасевича-Гайова; перехрестя вулиць Руська-Замкова; перехрестя вулиць Руська-Гоголя-Степана Бандери-Хмельницького; проспект Степана Бандери-перемикання до вулиці Данила Галицького; вулиця Тарнавського; вулиця Тарнавського район технічного коледжу; перехрестя вулиць Будного-Лучаківського. Ще також вулиця Злуки, але там уже проведено відповідне освітлення, дорожню розмітку.

Крім того, як повідомив Володимир Зігрій, що стосується загалом області, то на Тернопільщині є шість місць концентрації дорожньо-транспортних пригод. У межах області – дорога Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка; Почапинці-Тернопіль; місто Почаїв; автодорога Броди-Тернопіль (село Біла Тернопільського району); автодорога Доманово-Ковалів-Чернівці-Тереблече (район Великої Березовиці); автодорога Львів-Тернопіль (село Озерна).

Галина ТИХА

У скільки тернополянам обійдеться молода картопля та інші весняні фрукти та овочі?

Степан Барна: Безвізовий режим – це маркер того, що Україна є частиною об’єднаної Європи