Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські патрульні затримали 37-річного водія під кайфом

У Тернополі патрульні поліцейські затримали одного водія в стані наркотичного сп’яніння і двох у стані алкогольного сп’яніння.

Так, спершу інспектори порядку близько дев’ятої вечора на вул. Микулинецька зупинили автомобіль ВАЗ 21099, за кермом якого перебував 37-річний водій. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду кермувальник відмовився. На нього складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП та винесено постанову за ч.1ст. 126 КУпАП. Посвідчення водія не вилучалося.

Також поліцейські близько першої години ночі на вул. Національного Відродження в смт. В. Березовиця зупинили автівку «Volkswagen Golf». За кермом транспортного засобу перебував 31-річний водій у стані алкогольного сп’яніння. Результат – 1.37 проміле алкоголю в крові.

А вже на світанку о 5.30 год. інспектори зупинили 41- річного водія машини «Skoda Super B». Він також перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Про це свідчить висновок з обласного наркодиспансеру. На обох пияків за кермом складено відповідні адмінматеріали.

Тернополяни розраховуватимуться у магазинах новою купюрою

На Тернопільщині відновлюють Микулинецьку фортецю