Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська суддя задекларувала 300 тисяч гривень готівки та будинок у Байківцях

Сім’я судді судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Тернопільської області Ірини Тихої задекларувала три земельні ділянки, два житлових будинки та квартиру у Києві.

Як зазначено у декларації про доходи за 2016 рік, суддя Ірина Тиха є власницею земельної ділянки площею 1000 кв. м у Байківцях Тернопільського району. Її чоловік також володіє двома земельними ділянками у Байківцях площами 900 кв. м та 1779 кв. м.

У його власності також перебуває будинок у Байківцях, загальна площа якого 205 кв. м. Крім того, сім’я судді задекларувала ще об’єкти незавершеного будівництва, серед яких квартира у Києві площею 43,4 кв. м та житловий будинок у Байківцях площею 83,42 кв. м.

Їздить суддя Ірина Тиха на автомобілі «Опель Інсігнія», задекларована вартість якого 210 тис. 300 грн. Її чоловік має автівку «Фольксваген Поло».

За рік доходи цієї сім’ї склали понад півмільйона гривень – 790 тис. 52 грн., де 281 тис. 900 грн. – зарплата Ірини Тихої, 500 тис. грн. – дохід від відчуження рухомого майна, 5 тисяч гривень – дохід від відчуження рухомого майна, який отримав її чоловік та 3152 грн. – кредитні кошти.

Також суддя суду апеляційної інстанції задекларувала ще 300 тис. грн. готівки.

У водія вантажівки виявили підпільного спирту на 2 мільйони гривень

У Тернополі спіймали чоловіка, який нападав на жінок та дітей у ліфтах (ФОТО)