ФК “Тернопіль” зазнав розгромної поразки, пропустивши 7 м’ячів

У 32-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» у гостях зазнав найбільшої поразки в цьому сезоні. 1:7 – з таким рахунком тернополяни програли МФК «Миколаїв».

Поєдинок у Миколаєві нічого позитивного для ФК «Тернопіль» не віщував. Одразу чотири гравці змушені пропускати матч через дискваліфікації. Це – Степан Клекот, Роман Кухарський, Ігор Вонс і Сергій Полянчук.

Ще два гравці муніципального клубу з Тернополя – Валерій Скидан та Тарас Кривий знаходяться у лазареті. І хоча другий потрапив до протоколу на гру, але його поява була виключеною.

До всіх цих бід, додалося те, що головний тренер тернополян Петро Бадло не міг керувати діями команди безпосередньо з лави запасних, адже в попередньому поєдинку з маріупольським «Іллічівцем» був вилучений, повідомляє прес-служба ФК “Тернопіль”.

Що ж стосується гри, то єдиною білою плямою став гол-красень Віталія Богданова у другому таймі. Один з лідерів тернопільського півзахисту потужно пробив з далекої відстані в самісіньку «дев’ятку». Як відзначили футбольні фахівці, гол очевидно увійде до кращих голів туру, однак тернополянам від цього не легше. Вони з опущеними головами покидали поле миколаївського стадіону, адже пропустили аж сім(!) м’ячів у власні ворота.

Тепер на наших земляків чекає непростий домашній матч проти охтирського «Нафтовика», який у цьому турі здолав 2:0 одного з претендентів на вихід до Прем’єр-ліги – рівненський «Верес».

Голи: С. Алексанов (17), В. Берко (28, 32), В. Богданов (61), Ю. Батюшин (68), А. Бессалов (80), І. Мороз (83), В. Рогозинський (85).

-

This website uses cookies.