Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще одна політична сила за перевибори в Тернопільсьську міську раду

Бліхар і його фракція

Голова фракції «Народного контролю» у міській раді Володимир Бліхар вбачає «виходом з політичного цугцвангу» у міській раді перевибори.

Бліхар і його фракція
Нагадаємо, що раніше про необхідність проведення дострокових виборів Тернопільської міської ради заявили нардеп-свободівець Михайло Головко та голова ГО «Тернопіль європейський» Віталій Цимбалюк.
««Свобода» виключила з партії, а, відповідно, і з фракції у міській раді трьох своїх депутатів і виступає категорично проти того, щоб ці особи з’являлися у сесійній залі, – йдеться у коментарі Володимира Бліхара.
Виключені депутати наполягають на тому, щоб продовжувати свою діяльність, оскільки до міської ради їх обрали виборці. За цим начебто простим викладенням фактів уже назбиралася ціла низка маніпуляцій з обох сторін конфлікту: і блокування входу із сутичками під міською радою, і повідомлення про начебто замінування приміщення, і звинувачення у порушенні регламенту, і гори бруду у засобах масової інформації», – відзначив Володимир Бліхар.
«Якщо ж конфлікт всередині «Свободи» не вдасться розв’язати найближчим часом, то, очевидно, виходом із тернопільського політичного цугцвангу можуть бути перевибори», – проаналізував ситуацію Володимир Бліхар.

На Тернопільщині п’яний сусід ледь не застрелив 37-річну жінку (ФОТО)

У Тернополі придумали, чим потішити учасників АТО