Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через ремонт доріг тролейбуси у Тернополі їздитимуть зовсім за іншими маршрутами

У ці вихідні, а також у понеділок 22 травня, буде змінено маршрути ряду тролейбусів.

У зв’язку з виконанням ремонту ділянки на проспекті Степана Бандери (від вул. Глиняна в напрямку світлофорного об’єкту пр. Ст.Бандери – вул. Генерала Шухевича до осі вулиці), 20 та 21 травня (при необхідності також 22 травня) у Тернополі буде частково перекрито рух транспорту на даній ділянці.

Одночасно буде змінено рух тролейбусних маршрутів №№ 1, 2, 10, 11, а саме:

  1. тролейбуси маршруту № 1 від зупинки «Центр» курсуватимуть вулицями Острозького, Гоголя, Б.Хмельницького, Збаразькою, пр. Злуки, 15 Квітня до зупинки «пр. С.Бандери» і далі за маршрутом;
  2. тролейбуси маршруту № 2 від зупинки «Центр» курсуватимуть вулицями Острозького, Гоголя, Б.Хмельницького,Збаразькою, пр. Злуки, 15 Квітня до зупинки «пр. С.Бандери» по вул. Протасевича і далі за маршрутом;
  3. тролейбуси маршруту № 10 після 9.00 працювати не будуть;
  4. тролейбуси маршруту № 11 від зупинки «Центр» курсуватимуть вулицями Острозького, Гоголя, Б.Хмельницького, Збаразькою, пр. Злуки, Тарнавського, Київську, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки, Слівенська, від зупинки «вул. Слівенська» повертатиме на право на зупинку «вул. Є.Коновальця», пр. С.Бандери, 15 Квітня в напрямку вулиці Київської і далі за маршрутом.

На час проведення ремонтних робіт зупинка громадського транспорту «Євроринок» функціонувати не буде, зазначають у Тернопільській міській раді та просять вибачення за тимчасові незручності.

На Тернопільщині 200 дітей шукатимуть прапор УПА

“Воля” обіцяє тернополянам поки що не відключати “ВКонтакті” та “Однокласники”?