Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ФК “Тернопіль” зазнав розгромної поразки, пропустивши 7 м’ячів

У 32-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» у гостях зазнав найбільшої поразки в цьому сезоні. 1:7 – з таким рахунком тернополяни програли МФК «Миколаїв».

Поєдинок у Миколаєві нічого позитивного для ФК «Тернопіль» не віщував. Одразу чотири гравці змушені пропускати матч через дискваліфікації. Це – Степан Клекот, Роман Кухарський, Ігор Вонс і Сергій Полянчук.

Ще два гравці муніципального клубу з Тернополя – Валерій Скидан та Тарас Кривий знаходяться у лазареті. І хоча другий потрапив до протоколу на гру, але його поява була виключеною.

До всіх цих бід, додалося те, що головний тренер тернополян Петро Бадло не міг керувати діями команди безпосередньо з лави запасних, адже в попередньому поєдинку з маріупольським «Іллічівцем» був вилучений, повідомляє прес-служба ФК “Тернопіль”.

Що ж стосується гри, то єдиною білою плямою став гол-красень Віталія Богданова у другому таймі. Один з лідерів тернопільського півзахисту потужно пробив з далекої відстані в самісіньку «дев’ятку». Як відзначили футбольні фахівці, гол очевидно увійде до кращих голів туру, однак тернополянам від цього не легше. Вони з опущеними головами покидали поле миколаївського стадіону, адже пропустили аж сім(!) м’ячів у власні ворота.

Тепер на наших земляків чекає непростий домашній матч проти охтирського «Нафтовика», який у цьому турі здолав 2:0 одного з претендентів на вихід до Прем’єр-ліги – рівненський «Верес».

Голи: С. Алексанов (17), В. Берко (28, 32), В. Богданов (61), Ю. Батюшин (68), А. Бессалов (80), І. Мороз (83), В. Рогозинський (85).

На Тернопільщині старенька жінка загинула від отруєння чадним газом

На Тернопільщині під час копання криниці натрапили на протитанкову міну