Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі сьогодні плакали і дорослі, і малі (ФОТО)

Тернопільські правоохоронці сьогодні вирушили у зону проведення АТО. Батьки, дружини та діти проводжали мужніх воїнів.

Тернополяни з нетерпінням чекають закінчення війни

Впродовж двох місяців виконуватимуть свій професійний і громадянський обов’язок бійці роти патрульної служби поліції «Тернопіль» на Сході України.

Для поліцейських це уже далеко не перша ротація, але усі як один кажуть, що допоки є необхідність, продовжуватимуть нести службу на неспокійній території.

З напутніми словами та побажаннями звернувся до вояків начальник Головного управління  Національної поліції в Тернопільській області  Олександр Богомол.

– Знаю, ви готові до ротації, в доброму дусі, хорошому настрої. Переконаний, через два місяці рідні зустрічатимуть вас живими та здоровими. Проте хочу нагадати про дотримання законності, дисципліни. Пам’ятайте, люди зі Сходу повинні бачити у вас  взірець українського воїна, солдата, – сказав він.

Подякував за гідну службу воїнам і керівник Тернопільської ОДА Степан Барна. Він також зі словами вдячності за терпіння та  розуміння звернувся до рідних й близь ких, які прийшли проводжати своїх захисників у зону АТО.

-Я гордий за свого сина, – зізнається батько одного з поліцейських Ярослав Куриляк. – Він ніколи не ховався за спини інших, а з гідністю та честю пішов захищати нашу батьківщину. Сьогоднішня ротація – це подвійна відповідальність для моєї дитини, адже відтепер на нього вдома чекає ще й маленький син.

 

Увечері Олег Винник розважатиме тернополян (ФОТО)

Біля офісу «ПриватБанку» шикарний Range Rover потрапив у ДТП(ФОТО)