Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі затримали п’яного водія, якого розшукувала Державна виконавча служба

У Тернополі, на вул. Новий Світ, патрульні поліцейські помітили водія, який перебував за кермом автомобіля ВАЗ 2107 напідпитку. Як з’ясувалося при перевірці, автомобіль даного водія розшукує ще й Державна виконавча служба за борги.

Зупинили 42-річного порушника близько третьої години ночі. Однак від проходження огляду на вміст алкоголю в крові він відмовився. На водія складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП, винесено постанову за ч.2 ст. 122 КУпАП та вилучено посвідчення водія. Його автомобіль, який перебував у розшуку ДВС, доставлено на арештмайданчик.

Крім того, близько 23:05 год. на вул. Микулинецька інспектори зупинили 31-річного водія автівки «Renault Megan», який перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Результат – 2.39 проміле алкоголю, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

А близько четвертої години ранку на вул. Руська патрульні зупинили 26-річного водія, який перебував за кермом автомобіля «Mazda 626» в стані алкогольного сп’яніння. Знову ж таки результат – 1.71 проміле алкоголю в крові.

Біля офісу «ПриватБанку» шикарний Range Rover потрапив у ДТП(ФОТО)

У Чорткові підприємці “погоріли” на ремонті доріг