Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сьогодні Тернопіль заповнить… «Океан Ельзи»

Сьогодні, 24 травня, Тернопіль заповнить «океан» – «Океан Ельзи», адже легендарний Славко Вакарчук та його гурт у рамках світового туру приїжджають до нашого міста.

Вже о 20:00 год. на центральному міському стадіоні тернополяни зможуть поринути в неповторну музику й атмосферу, яку творять і створюють хлопці із легендарного гурту «Океан Ельзи» на чолі з їхнім лідером Славком Вакарчуком.

Зокрема, сьогодні в Тернополі презентують українську частину світового туру. Поціновувачі «океанської» музики зможуть насолодитися улюбленими хітами.

Квитки продаються у касах міста або ж можна придбати електронний квиток.

Є і застереження щодо входу на концерт, адже у фан-зону впускають лише з 14 років. Крім того, діє обмеження на продаж квитків – не більше 10-ти в одні руки.

Що ж стосується дітей до 6-ти років, то вхід для них безкоштовний. Утім, лише на сектори, без надання окремого місця, а при собі потрібно мати свідоцтво про народження чи його копію.

Водночас, як повідомляють організатори, квитки обміну та поверненню не підлягають, а при втраті чи пошкодженні квитка дублікат не видається.​

Директор будівельної компанії “Матла” розповів, чому підтримує фестивалі та конкурси в Тернополі

На сільському перехресті зіткнулися мікроавтобус і мотоцикл (ФОТО)