Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скільки коштує квартира на сучасному районі «Північний», який будують в Тернополі

Будівництво нового та сучасного мікрорайону під назвою «Північний» розпочалося в Тернополі.

Там передбачається спорудження житлових багатоповерхових будинків з повним комплексом установ  обслуговування, а також рекреаційна зона активного відпочинку. Наразі в двох будинках люди вже роблять ремонт і готуються до заселення.

Комплекс із чотирьох сучасних новобудов будівельної компанії «Матла» знаходиться за адресою Київська, 8в. Щасливі власники квартир отримали ключі та розпочинають облаштовувати своє помешкання.

– В липні 2015 року ми почали будівництво комплексу чотирьох будинків. Ще не пройшло двох років, як ми почали будувати їх, а два будинки вже введено в експлуатацію, на цей рік планується третій, а на початок наступного року – четвертий, – розповідає директор будівельної компанії  «Матла» Андрій Матла.

Лояльна цінова політика і можливість реалізації власного варіанту в плануванні квартири приваблює тернополян обрати квартиру саме у цих будинках. Коштує однокімнатна квартира від 15 тисяч євро, двокімнатна – від 20 тисяч.

– Є універсальна площа з 50-ти квадратів, які дозволяють реалізувати планування квартири в студійному варіанті – з них можна зробити навіть двокімнатну і трьохкімнатну з великими об’ємами кожної з кімнат. Коштуватиме така квартира від 21 тисячі євро, – каже Андрій Матла.

Зазначимо, що будинки відповідають останнім вимогам по теплоізоляції, а ще там є великі можливості для  впровадження своїх ідей по плануванню та дизайну.

Нагадаємо, що у жовтні розпочалася четверта черга будівництва комплексу сучасних новобудов на перетині вулиць Київська-Смакули у Тернополі. Відтак, будівельна компанія «Матла» завершує проект спорудження чотирьох сучасних будинків.

Для спорудження будинків та комфортного проживання компанія використовує лише новітні європейські технології та матеріали: монолітний-каркас, стіни термоблок, дитячі майданчики та майданчики для відпочинку дорослого населення, підземні стоянки, індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові енергозберігаючі вікна, вхідні двері броньовані, високоякісні ліфти “OTIS”.

У сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюються всі умови. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики.

Сесію Тернопільської міської ради перенесуть до кращих часів

Після дощу Тернопіль все більше тоне у воді