Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Працівник поліції вимагав 400 доларів хабара, а отримав тільки 200, та й то попався

Стали відомі подробиці вчорашнього затримання працівника поліції, який попався на гарячому з хабарем.

Під час отримання частини хабара у розмірі 200 доларів у Тернополі затримали працівника поліції.

За непритягнення до адміністративної відповідальності тернополянина, старший дільничний офіцер поліції вимагав у нього чотириста доларів.

18 травня під час передачі частини коштів, а саме 5200 гривень, правоохоронця піймали працівники управління СБУ, внутрішньої безпеки та обласної прокуратури.

За словами оперативників внутрішньої безпеки, дільничний оформляв справу, в якій фігурував один із студентів місцевих вишів. Юнака у квітні з наркотичною сировиною піймали правоохоронці.

Аби не повідомляти у навчальний заклад й батьків та за нескладання адміністративного протоколу працівник поліції запропонував залагодити питання за допомогою грошей.

Правоохоронці взяли на гарячому хабарника саме під час передачі частини коштів, повідомляють у відділі комунікації Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Досудове розслідування проводить обласна прокуратура. Триває слідство відповідно до статті 368 частина 3 ККУ – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Водночас у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури повідомляють, що загалом працівник поліції вимагав у студента 400 доларів хабара.

 

Чому київське «Динамо» бездарно провалило сезон?

Цієї ночі у Тернополі зупинили трьох вщент п’яних водіїв