Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині спритна вчителька після уроків продавала наркотики

У місті Борщеві вчителька початкових класів спільно зі своїм знайомим організувала наркотичний бізнес.

Наркобізнес організували у Борщові двоє місцевих жителів. Впродовж кількох місяців дует реалізовував на території району психотропні речовини, а саме амфетамін.

За грам дози просили 300 гривень, повідомляють у відділі комунікації Тернопільського обласного управління Національної поліції.

За словами начальника Борщівського відділення поліції Анатолія Мельника, про бізнесменів їм повідомили місцеві мешканці ще на початку року. Весь цей час поліцейські разом з оперативниками підрозділу протидії наркозлочинності УКП та прокуратурою Борщова документували та відстежували діяльність порушників.

У ході слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили, що продажем психотропних речовин займається місцеві жителі – вчителька молодших класів та безробітний чоловік.

В обов’язки жінки входило фасування та зберігання амфетаміну, а її спільник шукав клієнтів та передавав товар. Працював дует і дистанційно через так-звані закладки. Жінка у визначені місця ховала пакунок з дозою, про місце повідомляла покупцям і вони забирали його, залишивши у вказаному сховку гроші.

Під час чергової “закладки” борщівчанку піймали оперативники. Не залишився на волі і її помічник. Обох продавців, відповідно до статті 208 КПК, затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Їм інкримінують статтю 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Чоловік та жінка у скоєному зізналися. Раніше вони у поле зору правоохоронців не потрапляли.

Анатолій Мельник каже, що оперативники уже встановили і клієнтів, які закуплялися у жителів Борщова. Встановлюють правоохоронці шляхи надходження товару на територію Тернопільської області.

 

У Тернополі біля смітника знайшли 9 пар автомобільних номерних знаків (ФОТО)

У Тернополі на вулиці Шашкевича завершили капітальний ремонт дороги (ФОТО)