Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Голова Тернопільської обласної ради мешкає у квартирі, яка належить дружині

Голова Тернопільської обласної ради, висуванець фракції Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктор Овчарук, згідно із декларацією про доходи не володіє жодним майном.

Так, судячи із задекларованого, Віктор Вікторович із дружиною та двома синами мешкають у Тернополі в квартирі площею 87 кв. м, власницею якої є його дружина.

Крім того, вона володіє земельною ділянкою площею 1365 кв. м у селі Охримівці Збаразького району. Також дружина голови обласної ради їздить на автівці «Шкода Октавіа» 2011 року випуску, а от у Віктора Овчарука власного транспорту немає.

За рік доходи сім’ї Овчаруків склали 431 тис. 834 грн., з яких 15 тис. 102 грн. – зарплата Віктора Вікторовича, отримана у Тернопільській комунальній міській лікарні №2, де він працював за сумісництвом, 251 тис. 555 грн. – його зарплата, отримана за основним місцем роботи у Тернопільській облраді, 13 тис. 453 грн. – соціальні виплати з відповідних бюджетів, 133 тис. 150 грн. – дохід виплачений самозайнятій особі, тобто його дружині, яка працює в компанії «Мері кей (Україна) лімітед», 18 тис. 574 грн. – її зарплата, отримана за основним місцем роботи у комунальній установі Тернопільської обласної ради «Обласний центр профілактики і боротьби зі СНІДом».

Що стосується готівкових активів, то у Віктора Овчарука є 4 тисячі доларів на руках та 35 тис. 400 грн. в банку, у його дружини – на руках 3 900 доларів і у банку 17 тис. 108 грн.

 

9 травня у Тернополі пройшло без ексцесів

Співачка Руслана знімала на Тернопільщині кліп для Євробачення