Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Після нападу бандитів підприємцеві з Тернопільщини робили пересадку шкіри

Після нелюдських знущань над підприємцем з Борщова з метою заволодіння його коштами, чоловік потрапив до реанімації, а через сильні опіки, яких йому завдали злочинці, довелося робити пересадку шкіри.

Про це сьогодні, 10 квітня, на прес-конференції розповів начальник обласної поліції Олександр Богомол (на фото).

За його словами, наразі чотирьох бандитів розшукують. До помешкання 58-річного потерпілого вони проникли у ніч на 4 квітня шляхом виламування вхідних дверей. Потерпілий зазнав значних тілесних ушкоджень, адже його били, катували за допомогою праски та кип’ятку. Після отримання інформації про те, де знаходяться гроші, забрали їх і втекли.

– Відразу після нападу потерпілого доправили до реанімаційного відділення, – каже Олександр Богомол. – Через велику кількість опіків на його тілі, медикам довелося робити пересадку шкіри. Наразі він перебуває на лікуванні. Враховуючи такі жорстокі випадки розбійних нападів на мешканців області, звертаюся до всіх людей, які мають статки, облаштувати в будинку сигналізацію або встановити тривожні кнопки. Таким чином вдасться вберегти своє життя та здоров’я й полегшити роботу поліції у розшуку злочинців.

Галина ТИХА

Тернопільські депутати виступили проти закриття обласного відділення Нацбанку

Усі тернопільські клуби набрали очки на старті другого кола аматорської ліги