Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі за кермом спіймали п’яних чотирьох поліцейських (ВІДЕО)

Чотирьох поліцейських, яких впіймали за кермом напідпитку цього року, вже звільнили з органів поліції.

Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Очільник поліції не виключає, що, вони, можливо, судитимуться, аби повернутись на роботу.

Нагадаємо, серед найгучніших справ – пиятика за кермом старшого слідчого тернопільського районного відділу поліції Сніжка, який розпивав спиртне на капоті свого авто у самому центрі міста – буквально за кількасот метрів від самого приміщення головного управління нацполіції. А невдовзі, коли його привезли на мед освідчення до наркодиспансеру, влаштував там «концерт». Відео з лікарні поширювали тернопільські активісти на власних сторінках у «Фейсбук», пише “20 хвилин”.

Олега Турлая, який до атестації недовго очолював тернопільський міськвідділ поліції, теж вже остаточно звільнили з органів за керування авто у нетверезому стані.

  • Останні місяці Турлай перебував на лікарняному, знаю, що судився, – каже Олександр Богомол. – Він не пройшов атестацію і через суд намагався відновитись на роботі у поліції.

Формально Олег Турлай був скорочений, але у зв’язку з лікарняним він не був звільнений з органів поліції, щоб не порушувати трудового законодавства, каже Олександр Богомол.

  • Позиція однозначна: складено на працівника поліції протокол за ст. 130 Кодексу про адмінпорушення (керування авто напідпитку, або відмова від проходження освідчення на стан сп’яніння – прим. авт.) – він з поліції звільняється – не зважаючи ні на ранги, ні на звання, – каже Олександр Богомол. – Це стосується всіх – починаючи від начальника поліції – до простого сержанта, який стоїть на дорозі.

IFrame

У Тернополі 25-річна жінка обікрала магазин косметики

У Тернополі патрульні вночі допомогли пенсіонеру (ФОТО)