Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська «Галичанка» програла і залишилася без медалей

На вирішальний тур чемпіонату України з волейболу в жіночій Суперлізі до Южного тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-Гадз» їхала з твердим наміром боротися за срібні нагороди. Однак, нашим волейболісткам судилося… взагалі залишитися без нагород.

Очікувалося, що боротьба за «срібло» чемпіонату відбудеться вже у перший ігровий день заключного туру, коли «Галичанка» зіграла з «Волинню». У надзвичайно напруженому поєдинку тернополянки програвали за партіями — 0:2, зуміли вирівняти рахунок — 2:2, але програли вирішальну партію — 13:15.

Таким чином, після першого ігрового дня южненський «Хімік» достроково став чемпіоном. «Волинь» та «Галичанка» мали рівну кількість очків — по 6, а вінницький «Білозгар» був абсолютним аутсайдером — 3 очки.

І треба ж такому статися, що в наступні два тури саме «Білозгар» став автором найгучнішої сенсації чемпіонату. Спочатку він обіграв «Волинь» — 3:1, тим самим, відчинивши «Галичанці» шлях до срібних нагород. Однак, у заключний день чемпіонату  вінничанки перемогли і наших волейболісток. Знову тернополянкам вдалося зрівняти рахунок за партіями — 2:2, але потім вони програли вирішальну — 17:19.

Таким чином, підсумкова турнірна турнірна таблиця набула такого вигляду:

  1. «Хімік» — 6 перемог
  2. «Білозгар» — 3
  3. «Волинь» — 2
  4. «Галичанка» — 1

Отже, «Галичанка», яка практично протягом всього сезону зберігала другу позицію турнірної таблиця, посіла четверте місце і сьомий рік поспіль залишилася без нагород.

На Тернопільщині трагічно загинув чоловік

Тернопільські водії влаштували алкогольний флеш-моб