Уже через півтора тижні закінчується один із найстрогіших постів у православних – передвеликодній.
Утім, щоб не ходити обідати до кафе чи ресторану, «Галас» підрахував, скільки коштуватиме пісний обід. Таким чином, до обіднього меню потрапили овочевий суп, смажена риба, гречка та компот з яблук.
Щоб приготувати овочевий суп потрібно 2 картоплини, вартість яких 80 копійок (кілограм картоплі 5 грн.), одна морква – 1,20 грн. (9 грн./кг), цибулина – 1 грн. (10 грн./кг), солодкий перець – 10 грн. (60 грн./кг), зелень – 5 грн., спеції. Для приготування риби обрали скумбрію. Одна рибина коштує 20 грн. Упаковка гречки – 35 грн./кг, з яких нам потрібно 200 грам, що в ціновому еквіваленті – 7 грн. Півбуханки хліба – 5 грн. А для компоту знадобиться 0,5 кг яблук і це ще 5 грн. Відтак, щоб приготувати пісний обід, нам доведеться викласти зі свого гаманця 55 гривень, що й не так уже й мало, якщо врахувати ще вартість сніданку та вечері.
This website uses cookies.