Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Працівник поліції поза штатом потрапив у ДТП

35-річний водій автомобіля «Suzuki» через поганий стан дорожного покриття дороги не впорався з керуванням та врізався в дорожній відбійник. Аварія трапилась 13 квітня близько 8.50 на автодорозі поблизу с. Острів Тернопільського району.

Водія автомобіля, 35-річного тернополянина з травмами середнього ступеня важкості забрали до лікарні швидкої допомоги. Про це повідомляє “20 хвилин”.

– ДТП сталась близько повороту на «М’ясокомбінат» – на вул. Микулинецькій у смт Березовиця, – уточнив інформацію начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – За кермом був діючий працівник поліції поза службою. Він перебуває на лікуванні в одному з медзакладів області. І в момент аварії службових обов’язків не виконував.

Водій в’їхав на гранітний щебінь, яким були засипані ями на дорозі. Це призвело до втрати керування і подальшого зіткнення з металевим відбійником, а звідси і травми – забоя грудної клітки.

– Автомобіль доправлений на арештмайданчик, – каже Сергій Крета. – У водія відібрано кров. Судмедекспертиза підтвердила: водій за кермом був тверезим.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. На місці з’ясували: водій в автомобілі був один. Інші люди не постраждали, інші авто пошкоджень не зазнали.

У Рівному сьогодні помер чоловік, якого поранив прокурор із Тернополя

Тернопільський нардеп, отримуючи лише зарплату, задекларував понад мільйон гривень готівки