Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільських парках травитимуть жахливих істот

Знищення кліщів у тернопільських парках розпочнуть 26 квітня. Роботи триватимуть два дні у квітні і кілька днів на початку травня. Тернополян просять у ці дні парки не відвідувати.

– Ми розпочнемо з парку “Національного відродження”, – коментує директор обласного комунального об’єднання “Профілактична дезінфекція” Ігор Мяковський. – Там знищення проведемо 26 квітня. Почнемо о 9.00. У четвер, 27 квітня – у парку “Топільче”. 28 та 29 квітня ми не проводитимемо знищення через нестабільні погодні умови.

У парку “Здоровʼя” за сприятливих погодних умов дезінфекцію проведуть 3 травня. В парку ім. Т. Шевченка та на Набережній – 4 травня. У цей же день обробку від кліщів проведуть і в Старому парку. А 5 травня на прилеглих паркових зонах біля вулиць Чумацька та Яблунева.

– За день до дезінфекції ми попереджатимемо тернополян про те, на якій території ми працюватимемо, – додає пан Мяковський.

– Щоб вони з 9 до 15.00 оминали ці території не відвідували дитячі майданчики поруч з місцем дезінфекції, пише “20 хвилин”.

Поблизу Тернополя в ресторані жінка обікрала жінку

На Тернопільщині в каві знайшли наркотики та мобільний телефон