Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі поки що тільки 9 мільйонерів

За результатами декларування доходів за минулий рік у Тернополі та Тернопільському районі поки що 9 офіційний мільйонерів.

З початку деклараційної кампанії до Тернопільської ОДПІ подано 1775 декларації про доходи за 2016 рік, з яких – 708 декларації подано громадянами, які зобов’язані подати такі декларації. Сума доходів склала майже 95 млн грн, а бюджети отримають 4 млн 375 тис грн податку на доходи та 942 тисячі військового збору.

Найбільше декларацій, а їх 279 – подано громадянами, які отримали доходи у вигляді спадщини на суму доходу понад 41 млн грн. Декларантам належить сплатити податку з даних доходів – 1 млн 932 тис. Дев’ять жителів обласного центру та двоє Тернопільського району задекларували доходи, більші за 1 млн грн., повідомляють у відділі організації роботи Тернопільської ОДПІ.

Нагадаємо, що останній день подання даної декларації – 3 травня 2017 року. Щодо питань заповнення та подання декларацій – звертайтесь до Центру обслуговування громадян, телефон для довідок: 43-46-10.

 

У Тернополі неподалік автовокзалу п’яний водій скоїв аварію

Через перевищення швидкості житель Львова скоїв аварію, в якій загинув пасажир