Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі батько трьох дітей своєю автівкою перекрив тротуар (ФОТО)

У соціальній мережі “Фейсбук” у спільності Stupid parking Ternopil тернополянин Віталій написав про водія, який перекрив весь тротуар.


“Діти не винні, що у них тато муд@к(( нажаль,вже звична ситуація на розі вул. Вільхова-Березова – паркування автомобілем на тротуарі, причому тотально перекривши його. Цього разу зміг ”поговорити” з власником даного авто, суцільне несприйняття свого порушення, і нерозуміння – а чому не можна і де йому ставити, бо всюди зайнято, хоча від’їхавши кілька десятків метрів (не сотень!!) можна було спокійно запаркуватись не порушуючи правил.

Коли я йому пояснював, що поблизу школа і дитсадок – і як повинні діти йти по тротуару, він показав, щоб обійти по дорозі!!!((( тут піходять трійко його дітей і не розуміють про що ми дискутуємо, старша дівчинка, що мене вразило дуже адекватна, питає навіщо я фотографую їх авто – я спробував пояснити, що це є порушення ПДР і що так не можна, а цей персонаж сказав мене не слухати, бо я ”умнічаю”. дівчинка попросила не показувати номера авто, вибач, дівчинко, але це потрібно зробити, щоб твій батько усвідомив свою помилку і більше не робив цього і не подавав вам та іншим поганого прикладу. і, звичайно, я пообіцяв загальне упізнання цьому персонажу, бо своєю поведінкою, без тіні каяття, він однозначно заслуговує на це.

Ще раз прошу вибачення у дітей, вони цього не заслуговують”, – написав Vitalij Pentsak.

 

Як на кордоні з Угорщиною ловили втікача з тернопільської колонії

На Тернопільщині у далекобійника зі Львівщини викрали велику суму грошей