Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Прокурор Тернополя живе за містом та володіє стареньким “Фордом”

Микола Марцун

Сім’я керівника Тернопільської місцевої прокуратури Миколи Марцуна задекларувала три автівки, дві земельні ділянки та житловий будинок.

Як вказує головний прокурор Тернопільської місцевої прокуратури у своїй декларації про доходи за 2016 рік, його сім’я, а зокрема дружина, яка працює в обласній прокуратурі, володіє житловим будинком площею 381,1 кв. м у Гаях Шевченківських, що поблизу Тернополя.

Також вона є власницею двох земельних ділянок – у Гаях Шевченківських площею 1400 кв. м та у селі Лозова Тернопільського району площею 1200 кв. м.

Їздить дружина прокурора на «Пежо 107», але власницею цього автомобіля є інша третя особа. Місцевий прокурор має дві автівки «Форд Фієста» та «Шкода Суперб», але остання, щоправда, також зареєстрована на третю особу.

Доходи сім’ї Марцунів за 2016 рік склали 451 тис. 289 грн., з яких 234 тис. 415 грн. – зарплата Миколи Марцуна, 136 тис. 697 грн. – зарплата його дружини, 80 тис. 177 грн. – кредитні кошти.

Нагадаємо, Микола Марцун роботу в органах прокуратури розпочав у 2001 році. А 30 січня 2017 року наказом Генерального прокурора України Юрія Луценка був призначений на посаду керівника Тернопільської місцевої прокуратури.

Галина ТИХА

Скандальне побиття учасника АТО в Тернополі Богомол назвав побутовим конфліктом

У Тернополі провалився тролейбус. Фоторепортаж