Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Головний поліцейський області розповів деталі конфлікту, що виник у готелі “Глобус”

22 квітня у Тернополі на території готельно-розважального комплексу «Глобус» відбулася сутичка між мешканцями нашої області та між представниками охоронної структури «Легіон». У результаті сутички було нанесено тілесні ушкодження двом мешканцям Тернополя.

Про те, як проводиться слідство, розповів сьогодні, 28 квітня, на прес-конференції начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.

За його словами, ситуація, що виникла в «Глобусі», неоднозначна. Наразі триває слідство, є відеодокази, за допомогою яких буде встановлено, чи це були хуліганські дії з боку представників охоронної фірми чи дії, спричинені поведінкою потерпілого. За результатами слідства, ті, хто наносив тілесні ушкодження і ті, хто погрожував зброєю, будуть покарані.

Того ж вечора потерпілому, який звернувся до медичного закладу надали допомогу. А за фактом бійки було порушено кримінальне провадження.

Проте наступного дня, 23 квітня, активісти, обурені інцидентом, що трапився та оголосили збір під обласною адміністрацією.

Туди ж прибув й Олександр Богомол. Утім, після нетривалої дискусії активісти від адміністрації поїхали до готельного комплексу «Глобус».

– На той момент представників охоронної фірми там уже не було. Їх попередили й вони покинули «Глобус», – зазначив Олександр Богомол.

Розпочалося переслідування на автомобілях. Утім, представникам охоронної фірми все ж вдалося втекти з Тернополя. Вже далеко за містом їх перепинили конкуренти та влаштували стрілянину. На щастя, ніхто не постраждав.

Правоохоронцям вдалося встановити особи усіх причетних до конфлікту і провести з ними слідчі дії.

За словами Олександра Богомола, бійка, що сталася в «Глобусі», має суто побутовий характер і радить двом компаніям сісти за стіл перемовин і нарешті врегулювати цей конфлікт.

Нагадаємо, надвечір 22 квітня між учасником АТО, колишнім спортсменом-біатлоністом тернополянином Олександром Починком і харків’янами розгорівся конфлікт у згаданому готельному комплексі. У результаті бійки Олександр отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рани чола, обличчя та інших частин тіла. Даний інцидент підтвердили поліція й очевидці.

Галина ТИХА

У Тернополі виявили підозрілий рюкзак, в якому могла бути вибухівка

До уваги водіїв. Від сьогодні діють нові правила дорожнього руху