Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Благодійний ярмарок у Вербну неділю!

9 квітня у Тернополі проведуть благодійний “Солодкий ярмарок” для порятунку активістки та волонтерки “Автомайдану” Сюзанни Матійчик. Організовують захід друзі дівчини та товариші з ВО “Автомайдану”, “Самооборони”, Логістичного центру допомоги бійцям АТО.

На ярмарку можна буде придбати домашню випічку, паски, капкейки, продукцію місцевих пекарень, прикрашені для посвячення гілочки верби, вишиванку від волонтера-самооборонівця Романа Павлишина (Кінолога), а також – неймовірні подарункові писанки, створені під керівництвом відомої волонтерки та етнодослідниці Лілі Мусіхіної.
Усі виручені на ярмарку кошти перерахують Сюзанні Матійчик.

Розпочнеться ярмарок із 9.00 у Вербну неділю, на Майдані Волі (неподалік Архикатедрального собору).
Запрошуємо небайдужих тернополян та гостей міста.
Допоможіть Сюзі, для порятунку якої об’єдналася величезна команда друзів.

Довідка:
28-річна тернополянка Сюзанна Матійчик – активна учасниця ВО”Автомайдан”. Проблеми у неї почались близько півроку тому. Дівчина випадково зачепила родимку на нозі. Та почала рости. Онкологи запідозрили, що це меланома. Далі було опромінення, дороговартісна операція, діагностика в Ізраїлі…

У квітні – чергова операція закордоном. Лише саме оперативне втручання коштує 22 тис. доларів. Ще потрібні гроші на перебування в країні, лікування.

Тернопільські автомайданівці та друзі з інших громадських об’єднань організували цілу кампанію для того, щоб усіма можливими способами зібрати такі життєво необхідні кошти.

Картка ПриватБанку 5168 7423 4311 5196, отримувач – Матійчик Анжела Володимирівна (мама дівчини).

Контактний телефон сестри Іри: 097-460-50-79

#врятуватиСюзі.

У жителя Тернопільщини на городі виявили 32 снаряди

У Тернополі на Східному масиві ловили двох дівчат, які втекли з місця ДТП