Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Прокурор із Тернополя, якого підозрюють у вбивстві, здався правоохоронцям

Прокурор прокуратури Тернопільської області Ігор Чайка добровільно здався правоохоронцям.

Віта Шаблій від отриманих вогнепальних поранень померла

У Рівному підозрюваний у вбивстві адвоката та пораненні колишнього начальника обласної міліції сьогодні, 4 квітня, добровільно прийшов у прокуратуру. Як повідомила кореспонденту УНІАН прес-секретар прокуратури Рівненщини Людмила Суржук, наразі підозрюваний – прокурор прокуратури Тернопільської області – з адвокатом спілкується зі слідчим.

Суржук додала, що зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства.  Як повідомлялося раніше, 1 квітня близько 20.00 до поліції надійшла інформація зі станції швидкої медичної допомоги міста Дубно про те, що у приватному будинку на вулиці Жуковського поранено чоловіка.

Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці події мертвою 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували. Згодом з’ясувалося, що стріляли в адвоката та кандидата на посаду міського голови Дубно на минулих виборах – 43-річну Віту Шаблій. Від отриманих поранень жінка померла.

Під час стрілянини також поранили В`ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області. У скоєнні злочину підозрюють старшого сина Чайки, який працює у прокуратурі Тернопільської області.

На вулиці Тарнавського продадуть під забудову гектар землі

У Тернополі на вулиці Збаразькій зіткнулися два джипи (ФОТО)